Adobestock 89363169

Lørdag i vildmarken med Blues & Buffet

baggrund

Vildmarken rykker til byen i efterårsferien

Lilletorv bliver fra kl. 14-18 mandag til fredag i efterårsferien omdannet til en lille summende niche af oplevelser og stemning, hentet ind fra vildmarken, der ligger lige ude i vores baghave.

Den hyggelige stemning på Lilletorv bliver i samarbejde med Joma opgraderet med bålfade, hvor over der kan laves snobrød, cowboykaffe og andet godt , som kan smages og hygges med. Alle børn kan selv få lov at lave en lille amulet hvorpå, Vildmarksdagens logo brændemærkes ind. Hvis man er heldig, er der butikker, der har særlig gode tilbud til børn der kommer med en sådan amulet omkring halsen.

Lørdag i Vildmarken med Blues og Buffet

Lørdag aften vender vi næsen den anden vej, og byder på en unik aften ude i Sårup ved Hanstholm Vildtreservat. Her vil der være bål, blues og buffet i de store Tentipitelte godt beskyttet for vejrets luner i efteråret. HP lange står på scenen og leverer et energisk mix at Delta - country- og folk-blues. Joma står for Vildmarksbuffet som Joe lover, at vi sent vil glemme.

MENU: 

Vi har ikke menuen helt på plads endnu da vi forsøger at finde det alle bedste kød til jer. Men man kan forvente at komme ind til et stort salat bord med hjemmelavet dressinger og brød samt vildt.

 


Se Programmet
Køb Nu
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.