IMG 8945

Bushcraft

baggrund

Bushcraft giver dig hår på brystet og redskaber til at overleve i vildmarken. 

Bushcraft handler om håndværk og om at overleve i naturen. Vildmarks-jon, Tonny og Carsten giver dig tips og triks til hvordan.
Du finder Bushcraft universet ved "Gå-nu-nat shelteren" på den store lejrplads.  

Alene i vildmarken med Vildmarks-jon

Vildmarks-jon deltog i TV programmet "Alene i vildmarken" i 2016, og han vil dele rundhåndet ud af sine erfaringer, når han hjælper jer med at bygge bivuak og bål samt binder det bedste knob. Du kan møde Vildmarks-Jon den 10/7 og den 17/7. Se alle dagsprogrammer her. 

Bål og bivuak med Tonny 

Tonny klæder dig på til at overleve vildmarken. Han giver dig redskaber og fif til at bygge din egen bivuak og opbygge et bål. Måske giver han sig også tid til at lære dig at binde nogle knob, så bivuakken ikke falder sammen. Du kan møde Tonny til Vildmarksdagen på den 3/7, 24/7, 31/7 og den 7/8. Se alle dagsprogrammer her. 

Snitteværksted med Carsten C.

Besøg Carstens snitteværksted og lav fx din egen smørekniv, ske, pløkhammer, pløk eller en hyldefløjte. Carsten giver dig kyndig vejledning i, hvordan du "læser" træet og bruger værktøjet til at forme træet efter dine ønsker.
Nogle ting tager længere tid end andre, så afsæt god tid, hvis du vil lave noget rigtigt godt. Du kan møde Carsten til Vildmarksdagen den 3/07, 24/07, og 7/8. Se alle dagsprogrammer her. 

Overnat i det fri

Oplev en nat under stjernerne på lejrpladsen tæt på Vildmarksdagen. Medbring eget telt eller hængekøje. Der er hængekøjepark og mulighed for at slå eget telt op. Vi sørger for at der er:

  • En vildmarksvært, som hjælper jer til rette på pladsen.
  • Brænde til bålet
  • Toiletbygning
  • Vandpost
  • Hygge - med bål, skumfiduser, kage, kiks og historier.

Medbring selv forplejning og øvrigt soveudstyr samt påklædning, der passer til at være ude i den vilde natur. Ankomst kan ske fra kl. 17.30 og pladsen skal forlades senest kl. 10 den følgende morgen.

Starttid: kl 17.30. Lokalitet: Spejderpladsen, Egshvilevej 5.B, 7700 Thisted. Aktør: Vildmarksdagen. Kapacitet: Max 50 personer. Pris: Tilkøbes særskilt for 100 kr.


Se alle dagsprogrammer
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.