Adobestock 94027639

Vildmarksdagen præsenterer Krondyrsdage i Thy - Brunst & Brunch

baggrund

BRUNST & BRUNCH ER DESVÆRRE AFLYST 

Krondyrenes brunst både om aftenen og tidlig morgen…

I Thy er der ikke meget ro i disse dage – hormonerne svirre blandt Nationalparkens største beboere – Kronhjorten. Som markering af disse prægtige dyrs markante optræden i brunstperioden, søsættes to særarrangementer i Sårup – Aftenbrunst og Morgenbrunst.

Vi har sammensat to særlige måder at opleve hormonerne få frit løb i Nationalparken. Det er sådan at krondyrene bliver tændt af den hellige ild, når solen enten er på vej ned, eller på vej op – det er netop her, vi har chance for at opleve deres prægtige brøl og markante optræden overfor det modsatte køn.

Morgenbrunst og brunch

Søndag morgen skal vi tidlig op for at være med på et morgenbrøl med hormoner i. Derfor vender vi programmet lidt på hovedet og starter med, at gå ud på tom mave. Efter at have oplevet solopgangen, forhåbentligvis tilført et morgenbrøl eller to, samles vi omkring bålene i de varme og hyggelige tentipi telte. Her serveres den store brunch med cowboykaffe og meget mere. Efter at den værste sult er stillet, fortæller vi om krondyrene og deres adfærd og historie i Thy. Vi mødes i Sårup ved de store tentipitelte d. 29.9. kl. 07-10.00.

MENU:

Tykke pandekager med hjemmelavet sirup og friske bær

Røræg med strandurter og krydrede pølser fra Vorupør Slagter

Ost fra Thise Mejeri: Benedict Kloster og Thybo. Havtornsylt og grønne druer

Syltetøj af vilde bær fra Nationalpark Thy: mosebølle, hyben, mirabelle og brombær

Kaffe, the og juice

Hjemmebagt brød: Groft rugbrød med kerner, Gulerodsboller og baguetts med sødskærm. Smør.

PROGRAM:

Kl 07.00 Morgenbrøl og guidet opdagelsestur, hvor vi søger at komme tæt på krondyrenes morgenritualer.

Kl. 08.00 Cowboykaffe i teltet, hvor oplevelserne deles samtidig med at vi får en introduktion og indføring til baggrunden og nuancerne bag de prægtige dyr.

Kl. 08.45 Den store vildmarksbrunch forberedes i et fællesskabende samarbejde over bålene. Sulten stilles og søndagen får sin helt særlige start.

Kl. 10.00 Morgen sceancen afsluttes og vi har en god lang søndag foran os.

 

Pris: 175,- per kuvert 

Max 50 deltagerer 

Tilmeldingsfrist den 26/09/2019


BOOK NU
LÆS MERE OM DE ANDRE KRONDYR BEGIVENHEDER
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.