Adobestock 89363169

VILDMARKSDAGEN PRÆSENTERER KRONDYRSDAGE I THY - BRUNST & BUFFET 

baggrund

Krondyrenes brunst både om aftenen og tidlig morgen…

I Thy er der ikke meget ro i disse dage – hormonerne svirre blandt Nationalparkens største beboere – Kronhjorten. Som markering af disse prægtige dyrs markante optræden i brunstperioden, søsættes to særarrangementer i Sårup – Aftenbrunst og Morgenbrunst.

Vi har sammensat to særlige måder at opleve hormonerne få frit løb i Nationalparken. Det er sådan at krondyrene bliver tændt af den hellige ild, når solen enten er på vej ned, eller på vej op – det er netop her, vi har chance for at opleve deres prægtige brøl og markante optræden overfor det modsatte køn.

Aftenbrunst og buffet

Derfor invitere vi til aftenbrøl og brunst d. 27.9. kl. 17-21.00. Vi mødes i Sårup ved de store tentipitelte sat op til lejligheden. De danner med bål og lammeskind, hyggelig ramme for en fortælling om krondyrene netop i Thy. Her byder vi samtidig på et lækkert måltid mad – naturligvis med krondyr som en central del af ingredienserne, hvorefter vi sammen drager ud for at opleve en af de sidste aftner med krondyrene i brunst. Vi slutter aftenen af med ægte cowboy kaffe over bålet i teltet, med lidt godt og sødt til, alt imens vi deler vores oplevelser med hinanden.

MENU: 

Tapas med vildt – hjortespegepølse med limesyltede rødløg, røget hjortekølle med tranebærcreme, vildtpaté med syltet salturt.

Hjortegryde med svampe. Rodfrugtmuffins. Salat med vilde urter og bær. Dressing med honning og sennep. Hjemmebagt brød med limfjordsporter. Urtesmør.

PROGRAM:

Kl 17.00 Velkomstbrøl og indføring i Krondyrenes historie

Kl. 18.00 Krondyrsmiddag over bålet

Kl. 18.45 – 19.15 Introduktion til brunst på første klasse

Kl. 19.20 Vi går på opdagelse og får kyndig vejledning om spiselige planter og svampe under vejs og pludselig står vi og ser det prægtige brølende krondyr

Kl. 21.00 er der bål og cowboykaffe i teltet, hvor oplevelserne deles og fordøjes

Pris: 225,- per kuvert 

Max 50 deltagerer 

Tilmeldingsfrist den 25/09/2019

 


BOOK NU
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.