Adobestock 65844706

Mindcraft

baggrund

Kom i kontakt med din natur

Mindcraft byder dig velkommen i en verden fuld af sanselighed.

Skov yoga 

Bare tæer og dybe vejrtrækninger, alt imens du strækker kroppen og er omgivet af naturens ro.
Du kan læse mere om Thisted Gymnastik og Idrætskultur her. Du kan møde TGI hver onsdag til Vildmarksdagen. Se hvem du også kan møde på vores dagsprogrammer. 

Natur kontakt

Hos Peter og Louise lærer du gennem sjove og udfordrende lege at udnytte dine sansers potentiale. Vores nervesystem er optimeret til at være dybt sansende og opmærksomt på vores omgivelser, ligesom de fleste andre dyr. Det handler med andre ord, ikke om at kende navnene på fugle, planter eller skyer. Vi arbejder snarere med en måde at observere og være i naturen på."Peter tilbyder i øvrigt grønt sløjd-kurser, som du kan se nærmere på her. Louise er cirkusartist og dyrker grøntsager". Du kan møde Peter og Louise hver onsdag til Vildmarksdagen. Se hvem du også kan møde på vores dagsprogrammer. 


Se alle dagsprogrammer
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.