Top Billeder

Om Vildmarksdage 

baggrund

Vildmarksdage er et stort samarbejdsprojekt

MANGE LOKALE VIRKSOMHEDER, OFFENTLIGE INSTITUTIONER, FORENINGER OG FRIVILLIGE ER GÅET SAMMEN OM AT GENNEMFØRE VILDMARKSDAGEN TIL GLÆDE FOR TURISTER OG LOKALE.

Foreningen for vildmarksoplevelser er teknisk arrangør, og vil sammen med alle aktørerne gøre det nemt for børnefamilier at opleve og forstå nationalparken. Vi vil vække interesse for naturen gennem friluftsoplevelser, som ikke efterlader sig spor – kun i deltagernes hoveder. Vi vil skabe en attraktion og tiltrække flere af dem, som normalt ikke kommer i naturen.


Se alle oplevelser
Køb billetter

De næste oplevelser I VILDMARKEN

Vildmarksdagene finder sted hver tirsdag og torsdag i skolernes sommerferie fra kl. 10 - 17.

Onsdage i højsæsonen har vi et særligt fokus på Wildfood - hvor temaet cirkler om mad fra den lokale natur tilberedt i naturen.

Torsdag aftner er der ThyTalks i Tentipiteltet, hvor lokale bud på bærdygtige tiltag og livsstil i Thy er på tapetet

Fredag er det tid til musik og hygge i teltet på campen i Klitmøller sammen med en god middag.

Se alle oplevelser
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om de kommende oplevelser

Vi udsender nyhedsbrev, når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til. Vi deler gerne de gode oplevelser og historier fra Vildmarken, så giv os gerne dine så de kan inspirere andre.

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.