Vildmarksdagen Bo B (1920 850)

Best guest guide

Vi har sammen med Sparekassen Thy lavet en lille guide til, hvordan du som gæst til Vildmarksdagen kan gøre en positiv forskel for miljø, klima og dyreliv.

1: Før du deltager 

Fyld bilen op og minimer CO2 udslip.

Spring på cyklen eller tag bussen. Se busplan på www.nordjyllandstrafikselskab.dk. 

Hvis du har picnickurven med eller du deltager i vildmad aktiviteter, så anbefaler vi at tage dit eget bestik og service med. Hvis du gør det og tager det med hjem og vasker, så undgår vi engangsbestik.

2: Under Vildmarksdagen 

Smid aldrig affald i naturen - Sørg for at aflevere dit affald ide opsatte affaldsbeholdere. Dette gælder også affald som tyggegummi og cigaretskodder.

Undgå at tage hunden med ind i kreaturhegnene. Kørene opfatter hunden som et rovdyr, og vil forsvare sig og sine kalve mod den.

3: Efter Vildmarksdagen 

Bliv på de afmærkede ruter. Så minimerer du din forstyrrelse af dyre- og plantelivet.

Hold hunden i kort snor. Især fugle har en stor flugtradius, og vi skal undgå, at de forlader deres afkom uden varme og beskyttelse.


Se dagsprogrammer
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om de kommende oplevelser

Vi udsender nyhedsbrev, når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til. Vi deler gerne de gode oplevelser og historier fra Vildmarken, så giv os gerne dine så de kan inspirere andre.

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.