Npdag240513 Bo B (33) (2)

Find vej

Vildmarksdagen er placeret 8 kilometer fra Thisted og ligger midt imellem Danmarks to reneste søer

Bil

Det er nemt nok at komme i bil til Vildmarksdagen. Som du kan se på oversigtskortet nedenfor er der gratis parkeringspladser, helt henne ved indgangen. Du skal blot sætte GPSén til Agerholmvej, 7700 Thisted. Når du kommer kørende ad Klitmøllervej, vil der ved vejen være et skilt ned mod pladsen, bare følg vejen lige ud når du er drejet af og fortsæt når du rammer grusvejen.

Bus

Der kører et par forskellige busser imellem Thisted og Klitmøller, her er det smartest at kigge på rejseplanen.dk når du skal planlægge din tur frem og tilbage med bus til Vildmarksdagen.

Cykel, gåben og løbehjul

Foretrækker du hverken at tage bus eller bil er der selvfølgelig rig mulighed for at tage turen til fods eller på cykel. Der er masser af skøn natur at nyde undervejs.

Oversigtskort

DANMARKS STØRSTE VILDMARK

HER ER DER PLADS TIL STORE OPLEVELSER!

Vildmarken er utrolig stor, og det kan være ganske overvældende at skulle finde rundt imellem de mange sjove oplevelser - Heldigvis har vi lavet et kort som guider dig rundt i de seks forskellige oplevelsesuniverser.

Alle universer vil være repræsenteret hver onsdag i sommerferien, men det kan godt ske at de forskellige oplevelser variere fra gang til gang - det kan du eventuelt læse meget mere om under oplevelser.

Ved indgangen skal du glæde jer til at brænde jeres egen indgangsbillet og der er også her fra du møder en masse søde mennesker der kan guide dig videre ud på oplevelse.

Når du deltager i Vildmarksdagen får du desuden udleveret dit helt eget kort og program for dagen, som gør det nemmere for dig og din familie at planlægge hvad i skal nå at opleve.

Vi håber at se jer til en sjov dag i vildmarken!


Se alle oplevelser
Planlæg dit besøg

De næste oplevelser I VILDMARKEN

Vildmarksdagen finder sted hver onsdag i sommerferien fra kl. 11 - 17.

Vildmarksdagen vil få endnu flere børnefamilier til at opleve den fantastiske natur vi har omkring os - og vi kan godt garantere jer at det bliver sjovt.

Se alle oplevelser
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.