Npdag240513 Bo B (33) (2)

Find vej til os

Vildmarksdagen er i år placeret i Klitmøller ved Cold Hawaii

Bil

Find os ved de store Tipi-telte på Trøjborgvej 20, Klitmøller

Bus

Der kører et par forskellige busser imellem Thisted og Klitmøller, her er det smartest at kigge på rejseplanen.dk når du skal planlægge din tur frem og tilbage med bus til Vildmarksdagen.

Shuttel-bus

Der kører shuttel bus lige til Vildmarksdagens base på Trøjborgvej 20, fra mange stoppesteder i både Vorupør og Klitmøller.

Cykel, gåben og løbehjul

Foretrækker du hverken at tage bus eller bil er der selvfølgelig rig mulighed for at tage turen til fods eller på cykel. Der er masser af skøn natur at nyde undervejs.

Oversigtskort

DANMARKS STØRSTE VILDMARK

HER ER DER PLADS TIL STORE OPLEVELSER!

Vildmarken er utrolig stor, og det kan være ganske overvældende at skulle finde rundt imellem de mange sjove oplevelser - Heldigvis har vi lavet et kort som guider dig rundt i de seks forskellige oplevelsesuniverser.

Alle universer vil være repræsenteret hver onsdag i sommerferien, men det kan godt ske at de forskellige oplevelser variere fra gang til gang - det kan du eventuelt læse meget mere om under oplevelser.

Ved indgangen skal du glæde jer til at brænde jeres egen indgangsbillet og der er også her fra du møder en masse søde mennesker der kan guide dig videre ud på oplevelse.

Når du deltager i Vildmarksdagen får du desuden udleveret dit helt eget kort og program for dagen, som gør det nemmere for dig og din familie at planlægge hvad i skal nå at opleve.

Vi håber at se jer til en sjov dag i vildmarken!


Se alle oplevelser
Planlæg dit besøg

De næste oplevelser I VILDMARKEN

Vildmarksdagene finder sted hver tirsdag og torsdag i skolernes sommerferie fra kl. 10 - 17.

Onsdage i højsæsonen har vi et særligt fokus på Wildfood - hvor temaet cirkler om mad fra den lokale natur tilberedt i naturen.

Torsdag aftner er der ThyTalks i Tentipiteltet, hvor lokale bud på bærdygtige tiltag og livsstil i Thy er på tapetet

Fredag er det tid til musik og hygge i teltet på campen i Klitmøller sammen med en god middag.

Se alle oplevelser
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om de kommende oplevelser

Vi udsender nyhedsbrev, når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til. Vi deler gerne de gode oplevelser og historier fra Vildmarken, så giv os gerne dine så de kan inspirere andre.

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.