IMG 0908

Sammen passer vi på naturen

For os er det en selvfølge at vi skal passe på naturen, lad os hjælp hinanden 

ARMBÅND

Når du har ankommer til Vildmarksdagen skal du som første aktivitet lave din helt egen indgangs-amulet, brændt ind i et fint stykke træ. Billetten er personlig og kan ikke genbruges de efterfølgende dage. 

PÅ NATURENS PRÆMISSER

Vildmarksdagen er ikke som alle de andre attraktioner du har besøgt; her er ingen varm restaurant, ingen fancy toiletter og heller ikke candyfloss.
Til gengæld er Vildmarksdagen på naturens præmisser og på forkant med den bæredygtige dagsorden. Sørg derfor for at iklæde dig praktisk tøj og påfør eventuelt myggespray.

AFFALD OG BÆREDYGTIGHED

Det er selvfølgelig ikke i orden at smide affald i naturen eller efterlade sit skrald - dette gælder i særdeleshed også cigaret-skodder! Medbring en affaldspose og spænd den på din rygsæk, indtil du kan smide den i en af skraldespandene du møder på din vej.

Vi anvender over hele linjen kun bionedbrydelige materiale f.eks. også i forbindelse med service, bestik m.m. 

TOILETTER

Der er adgang til toilet ved selve indgangsområdet.

TRÆKVOGNE

Trætte børn og tunge tasker kan afhjælpes ved at leje en af vores trækvogne til 40 kr. OBS. Begrænset antal.

SIKKERHED

Deltagelse i Vildmarksdagen sker under eget ansvar, men vi har selvfølgelig taget vores forbehold for at oplevelsen og sikkerheden er i top.

CORONA OG SIKKERHED

Vi tager hånd om alle de aktuelle rammer, der er udstukket for et arrangement som vores. Vi tænker i antal, faste grupperinger og rengøring samt afspritning.

UHELD

Kommer du til skade under Vildmarksdagen, kan du besøge vores telte ved indgangsområdet. Er det alvorligt, ring da 112! Vi anbefaler at du installerer Trygfondens App på din telefon, da det ellers kan være umuligt at finde frem til hvor man præcist er i Nationalparken.

VILDMARKSDAGEN ER NY

Vi afprøvede i 2019 ideen om Vildmarksdage i Nationalparken over 5 onsdage - næsten 800 gæster lagde vejen forbi og 93 % af dem var klar til at anbefale det til andre.

I år har vi så fået tilført nye udfordringer med de nye rammer for arrangementer og samvær. Vi gør vores bedste og ser frem til at mange af jer har lyst til at komme ud og besøge os og alle de skønne aktører, der står klar med sjove aktiviteter.

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

Der er mange forskellige aktører med hver gang, og der kan opstå sygdom og lignende ligesom vejret og andet kan gøre, at der kommer ændringer i programmet. Derfor forbeholder vi os ret til, at der kan forekomme ændringer i programmet.

BETALING

Det er både muligt at betale med kontanter og Mobilepay.

De næste oplevelser I VILDMARKEN

Vildmarksdagene finder sted hver tirsdag og torsdag i skolernes sommerferie fra kl. 10 - 17.

Onsdage i højsæsonen har vi et særligt fokus på Wildfood - hvor temaet cirkler om mad fra den lokale natur tilberedt i naturen.

Torsdag aftner er der ThyTalks i Tentipiteltet, hvor lokale bud på bærdygtige tiltag og livsstil i Thy er på tapetet

Fredag er det tid til musik og hygge i teltet på campen i Klitmøller sammen med en god middag.

Se alle oplevelser
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om de kommende oplevelser

Vi udsender nyhedsbrev, når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til. Vi deler gerne de gode oplevelser og historier fra Vildmarken, så giv os gerne dine så de kan inspirere andre.

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.