IMG 0908

Sammen passer vi på naturen

For os er det en selvfølge at vi skal passe på naturen, lad os hjælp hinanden 

ARMBÅND

Når du har ankommer til Vildmarksdagen skal du som første aktivitet lave din helt egen indgangs-amulet, brændt ind i et fint stykke fyrtræ. Billetten er personlig ejet og kan ikke genbruges de efterfølgende onsdage. 

PÅ NATURENS PRÆMISSER

Vildmarksdagen er ikke som alle de andre attraktioner du har besøgt; her er ingen varm restaurant, ingen fancy toiletter og heller ikke candyfloss. Men, til gengæld er Vildmarksdagen på naturens præmisser. Sørg derfor for at iklæde dig praktisk tøj og påfør eventuelt myggespray.

AFFALD

Det er selvfølgelig ikke i orden at smide affald i naturen eller efterlade sit skrald - dette gælder i særdeleshed også cigaret-skodder! Medbring en affaldspose og spænd den på din rygsæk, indtil du kan smide den i en af skraldespandene du møder på din vej.

TOILETTER

Der er adgang til toilet ved selve indgangsområdet. Desuden er der muldtoilet ved bushcraft området.

HESTEVOGN

Hver onsdag er det muligt at hoppe af og på hestevognen, rundt i vildmarken. Det koster 30 kr. per næse og betales ved indgangen.

TRÆKVOGNE

Trætte børn og tunge tasker kan afhjælpes ved at leje en af vores trækvogne til 50 kr. OBS. Begrænset antal.

SIKKERHED

Deltagelse i Vildmarksdagen sker under eget ansvar, men vi har selvfølgelig taget vores forbehold for at oplevelsen og sikkerheden er i top.

UHELD

Kommer du til skade under Vildmarksdagen, kan du besøge vores telte ved indgangsområdet. Er det alvorligt, ring da 112! Vi anbefaler at du installerer Trygfondens App på din telefon, da det ellers kan være umuligt at finde frem til hvor man præcist er i Nationalparken.

VILDMARKSDAGEN ER NY

Da 2019 er vores første år og dermed test-året for Vildmarksdagen, aner vi simpelthen ikke hvor mange personer vi kan forvente der kommer og besøger os. Vi håber selvfølgelig at der trods knap så gode vejrudsigter, vil være mange af jer som har lyst til at komme ud og besøge os og alle de skønne aktører der står klar med sjove aktiviteter.

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

Der er mange forskellige aktører med hver gang, og der kan opstå sygdom og lignende ligesom vejret og andet kan gøre, at der kommer ændringer i programmet. Derfor forbeholder vi os ret til, at der kan forekomme ændringer i programmet.

BETALING

Det er både muligt at betale med kontanter, kort og Mobilepay.

De næste oplevelser I VILDMARKEN

Vildmarksdagen finder sted hver onsdag i sommerferien fra kl. 11 - 17.

Vildmarksdagen vil få endnu flere børnefamilier til at opleve den fantastiske natur vi har omkring os - og vi kan godt garantere jer at det bliver sjovt.

Se alle oplevelser
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.