Screen Shot 2019 05 06 At 14.47.41

Wildfood

baggrund

Vildmarksdagen byder på naturlige smagsoplevelser

I Wildfooduniverset skal alle dine sanser skærpes, når du med vores aktører bruger spiselige ting fra naturen i madlavningen. Naturen er ét stort spisekammer som bare venter på, at blive udforsket af nysgerrige børn og voksne. Vores søde instruktører i Wildfood er beskrevet nedenfor.

Madaktiviteterne koster 49 kr. og kan tilkøbes på dagen, eller du kan sikre dig en plads ved at booke på forhånd på http://vildmarksdagen.billet-booking.dk/ 

Naturmad workshop med Rune Therkildsen

Rune sætter jer i gang med at lave små retter fyldt med naturens ingredienser. Få indblik i naturen som spisekammer og inspiration til at komme i gang derhjemme eller når i skal på tur. Du kan følge Rune på hans meget inspirerende hjemmeside lige her. Du kan møde Rune den 3/7, 10/7, 24/7, 31/7 og den 7/8 - se alle dagsprogrammer her. 

Vild mad med Marlene fra Natursektionen, Thisted Kommune

Hvordan smager grannåleskud eller brændenælder i snobrød eller pandekager? Eller hvordan smager urtesuppe eller te lavet på vandmynte? Find svaret sammen med Marlene. Du kan læse mere om Natursektionens hjemmeside. Du kan møde Malene til Vildmarksdagen på den 17/7 og den 24/7 - se alle dagsprogrammer her. 


Se alle dagsprogrammer
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.