Screen Shot 2019 05 06 At 14.47.41

Wildfood

baggrund

Vildmarksdagen byder på naturlige smagsoplevelser

I Wildfooduniverset skal alle dine sanser skærpes, når du med vores aktører bruger spiselige ting fra naturen i madlavningen. Naturen er ét stort spisekammer som bare venter på, at blive udforsket af os alle. Vores dygtige instruktører i Wildfood venter på at give dig din næste smagsoplevelse.

 

Nak & Æd

Vores jæger giver dig en ægte vildmarksoplevelse, hvor I sammen slagter et dyr eller plukker en fasan eller and og bagefter tilbereder kødet over bål. Kan kombineres med "Natur Mad" og "Vild Mad".

Natur Mad 

Vores dygtige formidlere tager dig med ud i naturen, hvor i sammen sanker urter, bær og andet guld, som I kan bruge til at tilberede mad over bål. Kan kombineres med "Nak & Æd" og "Vild Mad".

Vild mad

Vores dygtige kok tilbereder et vildt måltid i naturen. Kan kombineres med "Nak & Æd" og "Natur Mad".

Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om de kommende oplevelser

Vi udsender nyhedsbrev, når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til. Vi deler gerne de gode oplevelser og historier fra Vildmarken, så giv os gerne dine så de kan inspirere andre.

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.