Kysfrø141018 Bo B (6)

Wildlife

baggrund

Oplev den vilde natur helt tæt på

Vores Wildlife aktører har masser af viden om den danske, vilde natur - særligt den vi har her i Thy.

FOTOSAFARI

Fotosafari er for både nybegyndere og øvede. Oliver og Jacob starter med at fortælle lidt om kameraets muligheder og den natur vi er midt i, og lidt om hvad du kan støde på, når du efterfølgende får lov at gå opdagelse på egen hånd og fortælle "naturens historie" gennem kameraet. Der er mulighed for at vinde et sæt oplevelsesbøger, hvis du deltager med et af dine fotos i en sjov lille dagskonkurrence.
Medbring gerne kamera - mobiltelefon er også fin!  
Du kan læse mere om Fotofestival på www.fotofestival.dk. Du kan møde Oliver of Jacob alle Vildmarksdagene - se hvem du ellers kan møde i vores dagsprogrammer.  

VILDMARKENS VÆKSTER OG VÆSNER 

Tag på kratlusk med David og Philip omkring Vandet Sø. Oplev det vilde liv der udspiller sig i naturen og kom på fornavn med nationalparkens kryb og urter. Lær hvad der skaber en artsrig og vild natur. Du kan møde David og Philip den 3/07, 10/07, 17/07 og 24/07 - se hvem du ellers kan møde disse dage i vores dagsprogrammer.  

NÅR ALT GÅR I FISK

Kom helt tæt på nogle af de fisk, som lever i vandet i Nationalpark Thy. 
Hør Frederik fortælle om fiskene og hjælp ham med at gå på opdagelse i deres indre. 
Vidste du, at man kan fastslå alderen på fisk, ligesom man kan tælle årringe på et træ? Kom og vær med til at bestemme fiskens alder ved hjælp af kogende vand og mikroskop.
Frederik er naturformidler, certificeret sportsfiskerguide og har Fishing Thyland, som du kan læse mere om på: Facebook og Instagram. Du kan møde Frederik alle Vildmarksdagene - se hvem du ellers kan møde i vores dagsprogrammer.  


Se alle dagsprogrammer
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.