Thy Bue Dreng 1 I Skov 3 MBS (1)

Woodfit

baggrund

Woodfit byder på udfordrende aktiviteter

Woodfit er et univers hvor du bruger kroppen, reaktionsevnerne og hvor din præcision bliver sat på en prøve - du kan lege Robin Hood, egern eller måske være hurtig som en ræv? Vores skønne aktører i Woodfit er beskrevet nedenfor.

Bueskydning i skoven

Kom med ud på årets sejeste bueskytte-bane, når du med skytterne fra Thy Bueskyttelaug skal bevæge dig rundt i skoven for at sigte mod de vilde dyr der gemmer sig i vildmarken.
Du kan læse mere om bueskytterne på deres hjemmeside.
Du kan prøve bueskydning alle dagene. Se mere på de enkelte dagsprogrammer.

Naturforhindringsbane

Her er der chance for at få pulsen helt op når du skal igennem forhindringer i skoven - tør du udfordre din mor og far? Vi garantere jer for en kropslig og sjov oplevelse med masser af udfordringer.
Du kan læse mere om Thy Race på deres hjemmeside.
Du kan prøve naturforhindringsbane alle dagene. Se mere på de enkelte dagsprogrammer.

Træklatring

Se skoven fra nye vinkler, få luft under vingerne og mærk vinden i håret når du klatrer til trætoppene under kyndig vejledning af Morten klatreinstruktør. Morten er utrolig sej til at undervise i klatring, hvor du er sikret med reb og klatreudstyr - i både høje og lave træer.
Du kan finde Morten lige her.
Du kan prøve træklatring den 3/7, 10/7, 17/7, 31/7 og 7/8. Se mere på de enkelte dagsprogrammer.


Se alle dagsprogrammer
Nyhedsbg

Hold dig automatisk opdateret om DE kommende oplevelser

Vi udsender kun nyhedsbrev når der er ny relevant viden, så du har lidt tid til at planlægge og glæde dig til at opleve Vildmarksdagen

 

Vores gode partnere

Nedenfor har vi listet nogle af vores samarbejdspartnere. Uden dem havde Vildmarksdagen slet ikke eksisteret og vi sætter utrolig stor pris på at de har lyst til at lege med i naturen.